Aanbod

Wil je de effectiviteit van jouw leiderschap verhogen?  Twijfel je over te nemen stappen en vind je het lastig deze stappen effectief te presenteren? Heb je moeite met het inspireren  van medewerkers binnen je organisatie? Of denk je na over je volgende stap in je carrière en wil je daarvoor professionele ondersteuning? Kijk dan naar onderstaande mogelijkheden. Voor alle opties geldt een gratis oriënterend gesprek en persoonlijke begeleiding gedurende het gehele traject.

Persoonlijke coaching

Ondersteuning en maatwerkadvies in je ambities zowel persoonlijk als op je werk. Op locatie en binnen heel Nederland mogelijk. Op die momenten die jou uitkomen.

Online Coaching

Digitale ondersteuning en maatwerkadvies in je ambities zowel persoonlijk als op je werk. Dus geen reistijd en op die momenten die jou uitkomen.

loopbaancoaching

Internationaal succesvol coachingsprogramma gericht op het onderzoeken van je loopbaan nu en in de toekomst. Inclusief persoonlijke sessies, arbeidsmarktoriëntatie en personal branding.

Personal branding

Creëer je eigen succesvolle merk op een manier die opvalt en overtuigt. Inclusief een persoonlijke sessie.

Business Coaching

Je wilt het beste van jezelf geven, doen wat je echt leuk vind en waar je in gelooft? Dan is nu het moment om te kiezen voor het traject Bouw je droombedrijf!

‘Big Cheese: een aanbod van persoonlijke ondersteuning en advies op maat’