ONTWIKKELcoaching

Persoonlijke gesprekken in combinatie met online tools

Het traject begint met een gratis intakegesprek: wie ben je, wie ben ik en wat is je hulpvraag ? Als er een klik is dan gaan wij samen aan de slag met je hulpvraag.  Ondersteunt door  een ontwikkeladvies,  met aanvullende loopbaantesten en een beroepentest ontstaat een beeld ontstaat wie je bent, wat je wilt en wat je mag ontwikkelen. Deze uitkomsten vormen de basis van onze persoonlijke loopbaangesprekken. 

Als duidelijk is wat je wilt dan matchen wij jouw wensen en behoeften aan het actuele aanbod van de (regionale) arbeidsmarkt.  En als je het nodig hebt dan kun je ook sollicitatiebegeleiding krijgen. Zodat jij vol zelfvertrouwen kunt solliciteren!

 Ben je niet op zoek naar een andere job maar wil je jezelf ontwikkelen in je huidige functie? Ook dan is het raadzaam een ontwikkelcoach in de arm te nemen. Aan de hand van je werksituatie, je functieprofiel, je persoonlijke eigenschappen en ambities maken wij samen een maatwerkplan om jouw functie boeiend te maken en te houden. Inclusief ondersteuning bij presentatie aan leidinggevende!

De gesprekken kunnen plaatsvinden in één van de inspiratieruimtes van Big Cheese, dat gevestigd is in het prachtige Sint Jozefklooster in Venray. Of op een andere locatie naar jouw voorkeur. Een combinatie met online coaching is ook mogelijk.

 

‘Big Cheese geeft je persoonlijke ondersteuning en advies op maat