persoonlijke coaching

 

Persoonlijke coaching is een vorm van coaching die jou als ondernemer, directeur of manager helpt meer voldoening te vinden in je carrière door professionele en persoonlijke doelen vast te stellen, een plan op te stellen en eventuele hindernissen te overwinnen.

Je doelstellingen bereiken!

Zonder een mentor en verantwoordingspartner vinden veel managers en directeuren dat ze tegen het plafond lopen van wat ze kunnen bereiken. Big Cheese kan ook jou helpen bij het bereiken van je doelstellingen met een breed scala aan persoonlijke carrière gerelateerde doelen en uitdagingen. Om je ondersteuning en advies te geven bij het vinden en uitvoeren van een plan om zowel je zakelijke als je persoonlijke ambities te realiseren. Om je uit te dagen een betere leider te worden. Of om je te helpen om je volgende carrièrestap voor te bereiden. Niet met gestandaardiseerde, groepsgewijze leiderschapsprogramma’s, maar met een individueel, persoonlijk maatwerktraject op die momenten die ertoe doen!

Wat zijn de mogelijkheden?

Wij begeleiden je als ondernemer, directeur of manager in je rol binnen de organisatie begeleiden door middel van sparren, casestudy of observatie. Met als doel het versterken van je (situationeel) leiderschap. Eén-op-één-begeleiding op maat samengesteld.

1) Persoonlijke coaching
Periodieke gesprekken over onderwerpen die je bezighouden. Een luisterend oor, advies en ondersteuning leidend tot persoonlijke en professionele groei.

2) Casestudy
Een actueel probleem adresseren door integraal onderzoek te doen naar een probleem. Een iteratief proces waarbij processen parallel kunnen lopen. Breed organisatorisch onderzoek op basis van reeds beschikbare informatie. Het doel hiervan is het oplossen van het probleem zelf en het versterken van de positie van jou in je rol als directeur of manager ten aanzien van het probleem.

3) Observatie
Het observeren van je gedrag tijdens overleg, vergaderingen, presentaties. Het spiegelen van het eigen situationeel gedrag, de interactie met anderen en de mate van effectiviteit. Het doel hiervan is het versterken van het communicatief vermogen van de leidinggevende.

 

Zonder een mentor of een verantwoordingspartner vinden veel directeuren en managers dat ze tegen het plafond aanlopen van wat ze kunnen bereiken”, weet Jansen.Ik kan ze helpen met het op een rijtje zetten van een breed scala aan persoonlijke carrièregerelateerde en persoonlijke doelen en uitdagingen. Om ze ondersteuning en advies te geven bij het vinden en uitvoeren van een plan om hun ambities te realiseren. Om ze uit te dagen een betere leider te worden. Of om ze te helpen om de volgende carrièrestap voor te bereiden. Ik maak geen standaard leiderschapsprogramma voor groepen, maar werk individueel, pragmatisch en vooral persoonlijk.”

‘Big Cheese geeft je persoonlijke ondersteuning en advies op maat