‘Big Cheese is in Engeland een ander woord voor baas of leidinggevende’

 

De hoofdletter B in het logo symboliseert een vogel en staat voor je vleugels uitslaan en een nieuwe loopbaan starten of vleugels krijgen door excellent leiderschap.

Missie Big Cheese

Maatschappelijke en economische vraagstukken leggen veel druk op organisaties. Als directeur of manager moet je continu schipperen tussen organisatiebelangen, het directe welzijn van je mensen en je eigen drijfveren. Dat vraagt veel van je als leider, maar ook van jou als mens. Big Cheese helpt managers en directeuren om hun skills verder te ontwikkelen, prioriteiten te stellen en zich te concentreren op hun eigen leiderschap en ontwikkeling, zodat ze op hun best zijn zich maximaal in te kunnen zetten voor degenen die ze leiden en dienen. Ook begeleidt Big Cheese directeuren en managers in hun zoektocht wanneer zij toe zijn aan een volgende stap in hun loopbaan. Door middel van coaching, adviseren en begeleiden.

Verbinden & Inspireren

Leiderschap gaat meer en meer over het kunnen verbinden en inspireren van mensen in een organisatie en je bewust zijn van je eigen kwetsbaarheid. Kennis is immers steeds gemakkelijker op te doen door de ontsluiting van digitale informatie. Mensen meenemen in de ‘road ahead’ op een dusdanige manier dat zij jou als directeur of manager willen volgen. En daarbij moet jij als leidinggevende in staat zijn deze boodschap effectief over te brengen.