Leiderschap: Is het eenzaam aan de top?

Een sparringpartner die het klappen van de zweep kent en die je uitdaagt in gesprekken om na te denken over je leiderschap, je business, je toekomst. Wie wil dat nou niet? Toen ik algemeen directeur was, had ik regelmatig behoefte om met iemand van “buiten de eigen business” te sparren. Soms op de inhoud, soms in relatie tot specifieke uitdagingen of gewoon iemand die mij een spiegel kon voorhouden. Maar vaak gunde ik mijzelf de tijd niet om even afstand te nemen en te reflecteren.

Ik heb dat regelmatig gezocht in leiderschapsprogramma’s, vaak in teamverband. Alhoewel interessant en zeker goed voor teambuilding, miste ik de specifieke individuele gesprekken. Totdat ik een persoonlijke coach vond die bij mij paste. Dat heeft mijn werkzame leven enorm verrijkt. Iemand met verstand van leiderschap maar met voldoende afstand van het bedrijf. Die inspeelt op mijn behoefte en mijn tempo. Die mij uitdaagt en andere invalshoeken leert kennen. Ik ben ervan overtuigd dat ik daardoor een betere leider ben geworden. Daarom gun ik iedere ondernemer en directeur zo’n coach.

Ik spreek de taal van de ondernemer en die van de directeur. Doordat ik in de loop der jaren de passie van veel leiders heb leren kennen.
Ik ben voor jou een sparringpartner wanneer het om je business gaat, als je een veranderproces in gang moet zetten, als je een crisis moet beslechten of als je gespiegeld wilt worden op je leiderschap. Maar ook voor een luisterend oor. Kortom, gewoon door er voor je te zijn!

Wil je meer weten? Kijk dan op deze website of bel mij op 06 – 539 64 579

aug 4, 2021