Ik ben er om je te ondersteunen tijdens de transitie naar een nieuwe baan. Het verliezen van je baan kan een stressvolle en emotionele ervaring zijn, maar mijn outplacement aanbod gaat je helpen om deze moeilijke periode gemakkelijker te maken.

Ik bied je persoonlijke begeleiding bij het navigeren door het sollicitatieproces. Ik help je bij het identificeren van je sterke punten, vaardigheden en interesses, en bij het vinden van een baan die past bij jouw persoonlijke en professionele doelen.

Mijn outplacement aanbod is erop gericht om jouw kans op het vinden van een nieuwe baan te vergroten. Ik bied individuele coaching sessies, persoonlijkheids- en vaardigheidstesten, en ontwikkeladvies om je te helpen bij het verkennen van jouw mogelijkheden op de arbeidsmarkt.

Ik geloof in een persoonlijke aanpak en zorg ervoor dat mijn aanbod aansluit bij jouw unieke behoeften. Ik sta voor je klaar en bied professionele begeleiding en ondersteuning gedurende het hele proces.

Als je op zoek bent naar outplacement diensten die echt het verschil maken, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik ben toegewijd om jou te helpen bij het vinden van een nieuwe baan en het bereiken van jouw professionele doelen. Neem gerust contact met mij op voor meer informatie en hoe ik jou kan helpen tijdens deze transitieperiode.

De stappen die we ondernemen:

  • Wat wil ik, waar ben ik goed in? Dat onderzoeken wij door middel van gesprekken, opdrachten en testen
  • Wij gaan aan de slag met je online profiel, motivatiebrief en CV waardoor jouw profiel aansluit bij wat jij wilt
  • Met een online tool matchen wij jouw profiel op de arbeidsmarkt zodat jij kunt solliciteren op de functie die bij je past.
  • Ook het voorbereiden op je sollicitatiegesprek door het gesprek te oefenen maakt daar onderdeel van uit.