De passie van
Angelique Jansen

“Onderscheiden wil ik me vooral door mijn persoonlijke aanpak”

 “Als je me ergens enthousiast over kunt maken dan is het wel het ontwikkelen van mensen in hun loopbaan.  Ik ben ontwikkelcoach en voorzitter van Noloc, de beroepsvereniging voor loopbaanprofessionals en jobcoaches.  Vanuit mijn expertise als coach en als voormalig leidinggevende begeleid ik mensen om hun persoonlijke vaardigheden te versterken, hun huidige functie uitdagender te maken (jobcrafting) of een volgende stap te maken door op zoek te gaan naar een nieuwe functie.  Daar krijg ik veel energie van”

Angelique Jansen is een ervaren loopbaancoach. Ze praat vol passie over haar vakgebied. Ze volgde gedurende haar loopbaan ook allerlei opleidingen om haar persoonlijke vaardigheden verder te ontwikkelen. “Met Big Cheese oefen ik mijn passie voor het coachen en ontwikkelen van mensen uit. Want iedereen heeft momenten voor zichzelf nodig om te groeien.”

‘Ik wil mijn kennis, ervaring en passie graag met mensen delen’

Angelique Jansen behaalde haar masters degree in Management and Organization aan de TIAS in Tilburg en volgde verschillende leiderschapstrajecten, onder andere bij Nijenrode Business School en IMD Lausanne (Institute for Management Development). Ook doet zij momenteel promotieonderzoek aan de Vrije Universiteit in Amsterdam naar het effect van nudging op de mentale vitaliteit van kenniswerkers.

“Of het nu gaat om ontwikkeling binnen de functie zelf, een concreet vraagstuk dat opgelost moet worden of om de vraag wat de volgende loopbaanstap zal zijn: ik wil mijn ervaringen, kennis en passie voor het coachen en ontwikkelen van mensen graag op een persoonlijke, pragmatische manier met hen delen. Word een betere versie van jezelf”